top of page
Space
Space 2.jpg

Wat WIL jij?

 

Om ruimte in te nemen moet je wel weten wat je dan wilt. Iedere minuut, iedere stap die je zet, moet je je realiseren WELKE ruimte je wilt innemen. Waarin wil jij meer ruimte? Welke kant op? 

 

Iedereen heeft wat betreft ruimte eigen noden. Het is natuurlijk niet handig als men zou zeggen: 'oh, Pietje wil meer ruimte, we schieten haar met een raket het universum in!', terwijl voor jou 'meer ruimte' eigenlijk betekent dat je vaker tijd neemt om met je cavia's gesprekken te voeren. 

Ruimte innemen kan óók betekenen dat je minder de ruimte opzoekt. Dat je meer voor jezelf doet, minder onder de mensen bent. Meer thuis de rust opzoekt. Dat jij dat meer nodig hebt. 

 

Wat van jou heeft meer ruimte nodig? 

Welke kant? Welke emotie? Wie zit er in de kofferbak van jouw hersenen opgesloten, terwijl jij met de stereo meeblérend over de snelweg sjeest in een poging het gegil en gebonk niet te horen?

 

Wat heb jij HEEL erg nodig?

 

Schrijf de eerste woorden die in je opkomen op. Wat dan ook. Als je brein er woorden als appelmoes en dreutelvisje tussendoor gooit schrijf je die ook gewoon op. Gooi de kofferbak open en let it all out. 

 

Misschien verzin je maar 2 woorden, misschien verzin je wel 10 regels. Alles is oké. 


Je kunt denken aan hele specifieke dingen of eerder een gevoel, een bepaalde vibe of energie. 

 

Begin gewoon met ‚ik wil‘ of ‚ik heb … nodig‘ en kijk waar het schip strandt. 
 

Ben je klaar, verhuis dan naar een plek waar je je creatief durft uit te drukken. 

bottom of page