top of page
Image by Andrew Neel
FullSizeRender 2.jpg
Abstract Background
179500070_1014412749087514_7945978465119

The Journey


Het avontuurlijke, magische programma van @ankevandelden voor meer plezier en verrassingen in je leven.
 


DOE JIJ DEZE RONDE MEE?
 

INFO

Een mysterieus programma vol verrassingen! 

Filmpjes, belevenissen, Zooms en een insta-community met vrije toegang tot mijn brein. 
 

Op zoek naar meer magie in je leven? IK BEN JE MAN UNICORN. Lees in de reviews de verhalen van mijn community en schrijf mij gerust je vragen!


We starten begin juni. 
Eigen tempo, toegang tot volgende rondes! 

Eenmalige investering in 'voelen dat je leeft': 497,- 

Image by Kira auf der Heide
Reviews
Slide2
Compass Pointing North
FAQ
Abstract Background

TWIJFELS?

 • Wat krijg je precies?
  Dat is een verrassing.
 • Mijn partner vindt het geen goed idee
  Als jij vanwege de mening van iemand anders twijfelt of je dit wel of niet moet doen, terwijl je zelf graag wilt, is het hoog tijd mee te doen met the Journey en te leren hoe je je pad kunt volgen, je jezelf er mag laten zijn en dit communiceert met anderen.
 • Ik ben er nog niet klaar voor.
  Maar wanneer dan wel? Noem eens dé voorwaarde dat je denkt: dan zou ik er klaar voor zijn! .... Ik vraag mij namelijk af of jij er ooit klaar voor bent? Onthoud: het perfecte moment bestaat niet. Soms moet je iets gewoon starten óm er klaar voor te raken. Wacht niet tot het uit de lucht valt, máák je leven luchtiger. Het perfecte moment bestaat NIET. Als je hetzelfde blijft doen als je nu doet, gaat er sowieso niets veranderen.
 • Ik ben bang dat het niets voor mij is.
  … en wat nu als je dat verhaal eens mocht veranderen? Allereerst: in mijn programma móet NIETS. Ik zorg er altijd voor dat je de mogelijkheid en ruimte ziet en voelt om het anders op te lossen, dit is júist het doel van the Journey: bij je obstakels te denken: hoe dan wel?! Maar ook: ben je een mens? Dan past dit bij jou. Punt. Er deden al ruim 200 mensen mee tussen de 20 en 60 jaar en daarvan vond slechts eentje achteraf dat het niet zo bij haar paste.
 • Ik ben bang dat ik niet begin of doorzet.
  Ik start the Journey met een filmpje met tips om aan de slag te gaan en te blijven. Ik vertel je daarin vanalles over het integreren van nieuwe gewoontes op een effectieve manier. Daarnaast is er een filmpje met 'Eerste hulp bij cursus volgen‘ bij de extra’s en geef ik je op het Instagram account en in de Zooms de nodige liefdevolle schopjes. Ik begeleid je persoonlijk, dus het enige wat je hoeft te doen als je even vast zit is 'help‘ te sturen en we lossen het samen op.
 • Hoeveel mensen hebben er al meegedaan?
  Bijna 400.
 • Wat maakt the Journey anders?
  Timothy Gallwey verblufte ooit een tribune vol kritische tennis-professionals door iemand die nog nooit een racket had vastgehouden binnen een uur te laten tennissen alsof ze bij wijze van de volgende dag naar het WK tennissen zou kunnen gaan. Hoe? Door haar volledig te laten focussen op speels in het moment plezier maken. In spel en plezier maakt ons hoofd razendsnel nieuwe connecties. Daar bovenop houdt de geboorte van deze nieuwe neuronen-paadjes onze hersenen fit, wat een invloed heeft op je gehele gezondheid. In the Journey zit je niet 'gewoon' filmpjes te kijken en opdrachten op te schrijven: je gaat speels aan de slag in een bijzondere wereld, door mij gecreëerd.
 • Al dat online zijn, ik wil juist minder online
  The Journey is erop gericht je leven 'in het echt‘ te verbeteren. Contact met de mensen om je heen. In JOUW wereld staan, daar het plezier kunnen opzoeken. En als je niet teveel op Insta wilt zitten > ik geef op ons account ook de tip om dan een apart tijdelijk inst-aaccount te maken waarmee je alleen ons Journey account volgt. Je kunt dan ook naar je gewone account terugwisselen, maar dat moet je actief doen! Als je Insta opent staat in principe alleen het Journey Account ervoor. Lekker rustig!
 • Ik doe al genoeg avontuurlijke dingen
  ... en toch ben je hier en zit je diep in de FAQ ;) Dus laten we even eerlijk zijn: je hebt interesse, dit is een excuus voor iets anders. Het is een saboterende gedachte. Er is iets anders dat jij spannend of lastig vindt en je brein probeert te verhullen wat precies. Als je meedoet met the Journey leer je deze stem luider te draaien en er beter naar te luisteren. En even hé: avonturen en plezier beleven heeft geen eindstation. Je moet jezelf er je hele leven in blijven trainen. Nieuwe dingen blijven opzoeken. En diep van binnen weet jij dat en ben je hier, op zoek naar weer eens een nieuwe prikkel. Ik kan je alvast vertellen: die ga je krijgen als je meedoet met the Journey.
 • Ik heb het geld nu écht niet
.
  Stuur me even een persoonlijk berichtje, dan kun je ook in 2 of 3x betalen.
 • Hoelang heb ik toegang?
  Je hebt blijvend toegang tot het programma en kunt ook in nieuwe rondes opnieuw meedoen met de Zooms en de Insta Community.
 • Wat halen mensen uit 'the Journey'?
  Het effect is een persoonlijke verrassing. De één gaat meer dingen doen, de ander vindt rust om dingen juist níet te doen. Sommigen durven eindelijk weer de deur uit, anderen springen uit een vliegtuig. Want ja: zó verschillend zijn de instap-niveaus! De meesten zitten daar ergens tussenin. Jij misschien ook wel. Je durft best wat, je bent soms best avontuurlijk. Maar je wilt ook blijven onderzoeken wat er nog meer inzit, je wilt blijven leren. Eén ding is zeker: Mijn deelnemers zijn elk op hun eigen manier dappere mensen. Al vanaf het moment dat ze zich aanmelden, ongeacht wat ze daarna met the Journey doen. Ze gaan de commitment aan om door muurtjes te breken. Na de Journey haal jij meer plezier en avontuur uit het leven. Je staat met twee benen krachtig in verbinding met de wereld om je heen, durft speels en nieuwsgierig te zijn en je hebt meer lef om je leven écht te leven! Check ook dit filmpje!
 • Ik ben bang dat het het niet waard is.
  Waarde zit in kwaliteit, niet kwantiteit. Ik weet zeker dat je de complete waarde van the Journey zelfs met 1 belevenis al gaat voelen! Deze sneeuwbal rolt namelijk heel ver. De elektrische lading van levensgeluk, avontuur en plezier verspreid zich door alles wat je doet. Lijkt me een stuk betere aankoop dan een paar schoenen of een meubelstuk. Het zijn de belevenissen in het leven (en in the Journey krijg je ze én leer je ze meer opzoeken!) waar je later op terug gaat kijken!
 • Ik heb zo weinig tijd.
  Ja, dat is toch eigenlijk wel droevig? Dat we zelfs 1 uur in een week van 112 (!!!) wakkere uren onszelf plezier gunnen al veel vinden? Jij vergeet jezelf. En precies daarom moet je meedoen. Plezier en avontuur voelen voor de meeste mensen niet als prioriteit. Maar wat heb je nog in het leven als je niet kunt genieten van wat je doet? Als je niet durft te proberen? Als je niet nieuwsgierig bent? Als je geen knopen door durft te hakken? Plezier is levensveranderend! Lees ook deze post die ik schreef eens.
 • Hoeveel tijd kost het?
  Hangt er vanaf hoe intensief je alles kijkt en meedoet! Maak je per week een uur ervoor vrij (dat kan ook verdeeld over 4x een kwartier) dan kom je een heel eind. Iedere module is ruim een uur kijk-tijd, maar je kunt filmpjes natuurlijk ook op 1.5x de snelheid kijken. Verder zijn er 10 belevenissen. Soms is een belevenis iets losstaands wat 10-30 min duurt, soms thuis en soms buitenshuis, soms is het zo geïntegreerd in je leven van alledag dat je het gedurende de dag of een paar dagen uitvoert.
 • Heb je reviews van deelnemers?
  Hier lees je binnenkort allerlei reviews!
 • Móet je op pad voor de belevenissen?
  Sommige belevenissen zijn bedoeld voor thuis, anderen voor buitenshuis. Er waren al Journey-reizigers die álles thuis deden, soms in de tuin, soms zelfs in de woonkamer. Dit kan, je hóeft niet persé op pad, maar het op pad gaan voegt zeker wel een belangrijke dimensie toe.
 • Ik vind het spannend om zoveel geld uit te geven.
  Correctie: je vindt het spannend om híer geld aan uit te geven. De échte angst die hier waarschijnlijk achter zit, is jouw angst om fouten te maken. De angst om te proberen. Want wat gaat er gebeuren als je volgens jezelf niet goed met het programma omgaat? Wat als je jezelf teleurstelt? Als jij hebt gekozen te springen, is het je eigen schuld als het niks is... En precies dit is wat we in the Journey aanpakken. Dat jij het spannend vindt om ergens voor te gaan, bewijst hoe erg je the Journey nodig hebt. The Journey is het waard. Héél erg waard. Zelfs met 1 piepkleine opdracht kan ik jou dat al laten voelen, beter nog: een heleboel mensen schrijven dat de verandering al begon op het moment dat ze zich hadden opgegeven, nog voor we waren begonnen.
 • En nog een vraag voor jou…
  Wat gebeurt er als je níet meedoet? Wat mis je dan in je leven, wat is de consequentie? HEB JE NOG TWIJFELS? STUUR ME EEN BERICHTJE <3 Ik help je graag verder.
 • Ik heb er geen energie voor 

  JUIST meedoen! The Journey geeft je nieuwe levensenergie en laat je zien hoe je dit met piepkleine aanpassingen kunt bewerkstelligen. Ga niet wachten tot het uit de lucht valt, maak je leven weer luchtig. Doen laat je gevoel volgen.
bottom of page